Wie we zijn

HAVI is een wereldwijde dienstverlener gericht op het verzorgen van de gehele Supply Chain voor de food en non-food sector. In Nederland is HAVI gevestigd in Amersfoort & Barendrecht.

”We maken de belofte waar aan klanten wereldwijd.”

Ons bedrijf

HAVI is een wereldwijd particulier bedrijf dat zich richt op het innoveren, optimaliseren en beheren van de supply chain van onze klanten. We bieden onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast zijn we ook bedreven in het versnellen van de fysieke supply chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data, analytics en inzichten.

In Nederland verzorgen we vanuit onze twee distributiecentra (in Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald’s, KFC, Tacobell en Vapiano.

Het is onze missie om sociale en ecologische verantwoordelijkheid centraal te stellen in onze organisatie en altijd te doen wat we zeggen dat we zullen doen. Lees hier meer over onze missie en de HAVI filosofie.

Het werk

Jouw talent en inzet helpen bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van logistiek en supply chain, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen.

Binnen HAVI bieden wij je de ruimte om te leren en te groeien, en is er een grote diversiteit aan functies binnen onze distributie (transport & warehouse) en kantoor afdelingen. Ook bieden wij regelmatig stage plaatsen en leerwerktrajecten (BBL) aan. Wij hebben de status ‘erkend leerbedrijf’ gekregen voor diverse functies.

Transport

HAVI chauffeurs genieten van het beste uitzicht op de weg, dankzij onze groeiende vloot van moderne vrachtwagens. We investeren in voertuigen die op alternatieve brandstoffen rijden, zodat deze niet alleen comfortabel zijn maar ook duurzaam. Wanneer je voor ons komt rijden, kun je achter het stuur kruipen van enkele van de stilste, schoonste en meest zuinige vrachtwagens die er momenteel op de weg zijn.

Warehouse

In ons magazijn staat teamwork centraal en gebruiken medewerkers hun sterke punten om hieraan bij te dragen. Met de verschillende rollen die we aanbieden is er voldoende uitdaging en zijn er ruime doorgroeimogelijkheden.

Kantoorafdelingen

Van Supply Chain, Analytics, Sustainable Solutions, Sales, IT en Finance tot aan Human Resources, onze business staat nooit stil en voor elk vakgebied is er wel een uitdaging te vinden.

Leerwerktrajecten (BBL)

We bieden leerwerktrajecten (BBL) aan voor mbo-studenten in ons warehouse en als beginnend vrachtwagenchauffeur. Voor diverse opleidingen hebben wij de status van ‘erkend leerbedrijf’ gekregen.

Starters & stagiairs

Door vroeg in jouw carrière bij HAVI te beginnen, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met ervaren professionals; collega's in jouw vakgebied die de tijd nemen om jou te begeleiden en te adviseren.

01 / 05

De mensen

Binnen HAVI werken veel verschillende mensen met elk hun eigen sterkten. Van Orderpicker tot aan Chauffeur, en van Customer Service Medewerker tot aan Sustainable Solutions Specialist; de rollen die wij aanbieden zijn erg divers en onze medewerkers des te meer. We geloven dat wij de beste resultaten behalen wanneer mensen vanuit verschillende achtergronden samenwerken en ideeën met elkaar delen. Hoe meer stemmen wij intern hebben, hoe meer mensen we buiten kunnen bereiken!

We moedigen iedereen aan om buiten de bestaande kaders te denken zodat we nét dat stapje extra kunnen zetten voor onze klanten. Dat doen we niet alleen vanuit Nederland, maar samen met onze internationale HAVI collega’s werken we aan verschillende projecten zodat we gezamenlijk nog meer kunnen bereiken.

De omgeving

Binnen HAVI heerst er een informele werksfeer. We focussen ons op het opbouwen van goede relaties, samenwerking, innovaties en een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedere medewerker zich thuis voelt. Meer informatie over onze HAVI cultuur kun je hier lezen.

Ambitieus zijn we zeker. We dagen je uit om uitmuntend werk te verrichten voor onze klanten, waarbij we je begeleiden en jij je kunt ontwikkelen waar nodig. Als jij slaagt, slagen wij!

Naast het werk zijn er ook diverse momenten waarop er ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Zo organiseert onze personeelsvereniging leuke uitjes en is er elk jaar een enthousiast team van collega’s die geld ophalen voor het goede doel.